Om

Den enkla städfirman - Easyclean Stockholm

 

städfirma-nacka

Easyclean Stockholm startades hösten 2013 av mig Robert Ahlson med målet att erbjuda en personlig städfirma med fokus på hög kvalitet. Jag har inga anställda och jag arbetar endast ensam vilket gör det väldigt lätt för dig som kund att göra ändringar, tillägg eller föra en direkt dialog.

 

Det viktigaste för mig är att leverera det du förväntar dig och gärna lite till. Därför ser jag alltid till att ha gott om tid för mina jobb och att aldrig stressa. Det gör jag genom att hålla bokningsgraden låg (runt 60%) och att alttid planera mina städningar med god marginal.

 

Anpassa städningen

Om du behöver hjälp med din hemstädning är du välkommen att kontakta mig så ser vi till att tillsammans hitta ett upplägg som passar dig. Den viktigaste delen i mitt upplägg är att Easyclean Stockholm ska vara en enkel städfirma att ha att göra med. Detta gäller allt från anpassning av städtjänsterna, ändringar i planering och hantering av oväntade situationer fram till att fakturan kommer. Du ska få mer tid över och inte behöva tänka på om städningen blir som vi bestämt. Eftersom det alltid är jag som städar så vet du att det blir gjort som du vill ha det, varje gång.

 

Nöjda kunder är viktigt:

"Precis det jag efterfrågade! Ett skinande rent hem, blanka fönster & allt i sin ordning när man själv inte har tiden. Detta är guld värt, hade inte gjort det bättre själv!" - Helen

 

"Superbra städfirma! Skönt att det är samma kille som kommer varje vecka och som vet hur vi vill ha det. Bra bemötande. Rekommenderas varmt! :)" - Monica

"Allt fungerar jättebra och det var inga problem att ändra lite i planeringen. Det blev precis som överenskommet" - Johan

 

"Supernöjd med utfört arbete. Fönsterputsningen mycket bra trots krångligt placerade fönster. Dessutom hade jag beställt städning av badrummet och så skinande kakel har jag aldrig haft tidigare" - Agneta

Ett enkelt upplägg

 

städföretag-nacka

Det första vi gör när vi träffas är att gå hur er hemstädning skall se ut. hur ofta ni vill ha städat och vad ni vill ska göras vid varje tillfälle. Städningen anpassas helt efter era önskemål och det kan inkludera byte av sänkläder/bäddning, fönsterputs eller att skotta snö på uppfarten. Vi gör alltså ett upplägg som sedan under tiden kan omprioriteras och anpassas efter situationen. eftersom ni helatiden har direkt kontakt med mig går det att lösa det mesta väldigt enkelt.

 

 

 

ETT FLEXIBELT FÖRETAG

Purus adipiscing egesta ultricies tincidunt volutpat lectus nibh proin odio urna eratu lacus aptent massa accumsan molestie.

 

Arcu quis elit sed consectetuer integer

Interdum pede tincidunt aliquamet donec viverra risus curabitur laoretet lorem cras metus diam proin class nulla fermentum.

 

Aliquet pellentesque ultricies augue

Nullam inceptos magna pellentesquet idu praesent a praesent aliquam rhoncusega vehicula quis labore magnis.

 

Urna mi faucibus porttitor dictum

Hemstädning i Nacka - Easyclean Stockholm - info(a)easyclean.se - 070-431 58 48 Copyright © Easyclean Stockholm